net_sailor Napisano 8 Maja 2019 Share Napisano 8 Maja 2019 Witam Was ponownie i chciałbym zaprosić na kolejny Zlot z numerkiem 3. Co prawda od poprzedniego Zlotu we Wrocławiu minął niecały miesiąc, ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie żeby spotykać się częściej. Moja propozycja jest taka, by spotkać się w Warszawie na Babarybie w dniach 8-9 czerwca. Wiem, że kilku z Was wybiera się na tą imprezę czemu trudno się dziwić - w końcu #stolica i #jestprestiż. W ubiegłym roku organizator postarał się o wydzielenie nam słusznych rozmiarów miejsca na ekspozycję naszych dokonań i muszę przyznać, że spisaliście się świetnie, bo nasz zlotowy stolik faktycznie wyglądał imponująco! Również w tym roku Babaryba oferuje nam dwie kategorie startowe w skali 1/144. Mamy więc do wyboru SC144 - samoloty cywilne oraz SW144 - samoloty wojskowe, więc grzechem (i to z tych cięższych) byłoby z tego nie skorzystać. Zatem zachęcam do przyjazdu za miesiąc do Warszawy, wystawienia swoich modeli w konkursie oraz przywożenia modeli wystawowych. To ostatnie też jest ważną częścią zlotów (wyjaśniałem to w wątku o II. Zlocie). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 15 Maja 2019 Share Napisano 15 Maja 2019 (edytowane) W zeszłym roku było nas i modeli naprawdę dużo W tym roku może będzie nas jeszcze więcej i może 1/144 stanie się tak wielką atrakcją, że z automatu będą dostawiać więcej stołów Ja już powoli szukam kartonów na transport floty i kilka sztuk na pewno wystawię w ramach promowania. Edytowane 15 Maja 2019 przez falcon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 16 Maja 2019 Autor Share Napisano 16 Maja 2019 Na to właśnie liczę. Chętnie bym zobaczył deklaracje od większej ilości osób. Kto się jeszcze wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Hej, Ja się wybieram i chętnie zabiorę coś na wystawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 28 Maja 2019 Share Napisano 28 Maja 2019 Jako mega fan skali 1:144 z dużym bagażem pudełek z nierozpoczętych modeli w tej skali, bardzo Wam zazdroszczę Warszawskiego spotkania. Ja będę, ale tylko przejazdem więc nic swojego nie postawię. Ale może zorganizujecie jakąś inwazję na Łask, to i ja Was wesprę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 8 Czerwca 2019 Share Napisano 8 Czerwca 2019 Czy jest jakieś specjalne miejsce wydzielone dla pozakonkursowej wystawy ekskluzywnych modeli w 144? Jestem na miejscu i wskazano mi miejsce W - wystawa... Na razie modele zostawiam w podełkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 9 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2019 Hmmm, dopiero teraz przeczytałem Twój wpis. Jakbym był na miejscu i wiedział o tym, to może zaaranżowali byśmy to inaczej. W sobotę niestety przybyłem dopiero około godziny 11. Swoją drogą Marudku przecież masz mój telefon - trzeba było było zgłosić się do mnie z tą sprawą. Naprawdę na telefon idzie sporo załatwić, prawda @lejgo_inc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 12 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2019 Fotograficzne podsumowanie III. Zlotu. Również tym razem nie zawiedliście i stawiła się liczna reprezentacja w 1/144. Jeden mały zgrzyt to odseparowanie śmigłowców od swoich braci w skali. Na następny raz trzeba po prostu utworzyć klasę śmigłowców 1/144, bo teraz były wystawione w "1/72 i mniejsze" i zapewne z tego powodu pojawiły się tylko dwie sztuki. A mogło być więcej! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Czerwca 2019 Share Napisano 12 Czerwca 2019 Jest mój apache 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi