Solo Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 Trochę mi zajęło przyznanie się przed samym sobą, że ja tego modelu już nie skończę. Dlatego sprzedam chętnemu ww. model w stanie częściowo już zrobionym. Do wzięcia jest: F-16CJ Block 50 Tamki - sklejony częściowo kadłub, większość części wyciętych z ramek i wstępnie oszlifowanych i obrobionych, rakiety AIM-9X ukończone wnęki podwozia Aires 4370 - wklejone do kadłuba, nie pomalowane kabina Aires 440 - pomalowana i wklejona do kadłuba hamulce aero Eduarda 648039 - wklejone do kadłuba i sklejone rakiety AIM-120C oraz AGM-88B Eduarda - ukończone zasobnik Sniper XR Hasegawy - ukończony zasobnik AN/ALQ-184(V) Wolfpacka - ukończony Generalnie model jest gdzieś tak w 30% zrobiony jak sądzę. Kilka drobiazgów w kabinie się odłamało (podobnie jak kilka lotek w rakietach), ale nic nie zginęło. Brakuje jedynie tylnej części owiewki z przezroczystego plastiku (komplet owiewek z przyciemnionego plastiku (tinted) naturalnie jest w stanie idealnym), dodatkowo owiewka z przezroczystego plastiku ma delikatne pęknięcie, ale i tak do budowy modelu należy użyć przyciemnionej. Dla zainteresowanych: tutaj prowadziłem warsztat, więc można sobie zobaczyć co i jak. Całość: 100 zł plus koszt wybranego transportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 To ja poproszę. Reszta na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2019 Sprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 Nie dziwie sie bym kupil za 100zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2019 Niedoszacowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 no.... szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi