Xmen Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Następny skończony.Zrobiony prosto z pudła.Dodane tylko pasy.Model jest z zestawu "Sasebo" Hasegawy.Miał wyjść lepiej ale jak to zwykle bywa życie weryfikuje postanowienia.Trochę za prosto są boczne pływaki ale lewy urwałem trzy razy a prawy tylko dwa i niestety ślady tych operacji widać na gotowym modelu.Można szczelać Edytowane 10 Czerwca 2019 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 Oo! Konkurencja w wodnosamolotach się objawiła. Jak dla mnie jest calkiem zgrabnie. Subtelne ale wyraźne cieniowanie. A i brudzenie chyba odrobinkę odważniejsze niż w poprzednich japończykach. Jestem na TAK Aha, jak mawiał Kochanowski: "wczesny" a nie " early" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bachgyn_Bach Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 No Pawle, całkiem całkiem. Się podoba się. Pozdrawiam D vel B_B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2019 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 Ja to japońce lubię Bardzo udany. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi