Xmen Napisano 10 Czerwca 2019 Napisano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Następny skończony.Zrobiony prosto z pudła.Dodane tylko pasy.Model jest z zestawu "Sasebo" Hasegawy.Miał wyjść lepiej ale jak to zwykle bywa życie weryfikuje postanowienia.Trochę za prosto są boczne pływaki ale lewy urwałem trzy razy a prawy tylko dwa i niestety ślady tych operacji widać na gotowym modelu.Można szczelać Edytowane 10 Czerwca 2019 przez Xmen Cytuj
abtb Napisano 10 Czerwca 2019 Napisano 10 Czerwca 2019 Oo! Konkurencja w wodnosamolotach się objawiła. Jak dla mnie jest calkiem zgrabnie. Subtelne ale wyraźne cieniowanie. A i brudzenie chyba odrobinkę odważniejsze niż w poprzednich japończykach. Jestem na TAK Aha, jak mawiał Kochanowski: "wczesny" a nie " early" Cytuj
Bachgyn_Bach Napisano 23 Czerwca 2019 Napisano 23 Czerwca 2019 No Pawle, całkiem całkiem. Się podoba się. Pozdrawiam D vel B_B Cytuj
Gerd Napisano 23 Czerwca 2019 Napisano 23 Czerwca 2019 Ja to japońce lubię Bardzo udany. Gratuluję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi