RH Napisano 11 Czerwca 2019 Share Napisano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Model jak w temacie z seri sprzęt LWP ,w produkcji ciagnik AT-T Edytowane 11 Czerwca 2019 przez RH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 czy to osmolenie na lufie rzeczywiście się tworzy, bo słyszałem ,że niektórzy uznają to za niemożliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 Witaj, Masz jakieś zdjęcie takiego działa na takich kołach? Widziałem na bliźniaczych masywach (okres II wojny) oraz na szerokich balonach (LWP). Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 3 godziny temu, Maciej56 napisał: czy to osmolenie na lufie rzeczywiście się tworzy, bo słyszałem ,że niektórzy uznają to za niemożliwe? wyglada na to ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Czerwca 2019 Share Napisano 18 Czerwca 2019 Ciemne zdjęcia, albo nieostre. Zrób nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi