Xmen Napisano 26 Maja 2020 Autor Share Napisano 26 Maja 2020 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 2 godziny temu, Xmen napisał: I tym akcentem kończę portfolio. Jak już się robi naprawdę ciekawie to jakieś fochy albo inne muchy To teraz co? Znaczki będziesz zbierał czy akwarium zakładał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 12 minut temu, abtb napisał: To teraz co? Znaczki będziesz zbierał czy akwarium zakładał? Kolega będzie znaczki chodował i rybki zbierał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 20 minut temu, Slawek_26869 napisał: Kolega będzie znaczki chodował i rybki zbierał Ja to myślę, że to jest jednak zagrywka w tym kierunku: Kolega ogarnie się, rzuci dwa ch......e na życie i będzie dalej kleił i pokazywał swój dorobek. Jestem tego pewien jak procentów w szwajcarskim banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Maja 2020 Autor Share Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 2 godziny temu, Xmen napisał: Nie wiem czy jest sens. Ja też się zastanawiam, czy jest sens pokazywać swoje kolejne ulepy I stwierdzam, że jest sens. Nie każdy ma ochotę oglądać PZL-ki stojące przez rok w krzakach, czasami chce się obejrzeć coś takiego bardziej normalnego. I w związku z takim stwierdzeniem, oczekuję na kolejną galerię i uzupełnianie portfolio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Maja 2020 Autor Share Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 16 godzin temu, Xmen napisał: Po prostu tak po ludzku nie chce mi się. I to jest konkretna odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 W dniu 27.05.2020 o 14:45, Xmen napisał: No widzisz a ja doszedłem do odwrotnego wniosku. Im więcej o tym myślę tym bardziej się upewniam w tym że to nie ma sensu.Poprostu tak po ludzku nie chce mi się. Nie chce Ci się robić kolejnych modeli czy wstawiać zdjęć do portfolio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Maja 2020 Autor Share Napisano 28 Maja 2020 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Września 2020 Autor Share Napisano 13 Września 2020 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 2 godziny temu, Xmen napisał: I tym akcentem kończymy 2020 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Marca 2021 Autor Share Napisano 11 Marca 2021 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Maja 2021 Autor Share Napisano 1 Maja 2021 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Maja 2021 Autor Share Napisano 9 Maja 2021 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2021 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2021 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Czerwca 2021 Share Napisano 28 Czerwca 2021 Gratuluję pucharów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Czerwca 2021 Share Napisano 28 Czerwca 2021 Również bardzo gratuluję zdobytych krasnali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2021 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 28 Czerwca 2021 Share Napisano 28 Czerwca 2021 Również składam gratulacje za zdobycie laurów (może nie najwyższych, ale zawsze ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2021 (edytowane) - Edytowane 9 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi