krzychu83 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Witam Maschinen Krieger, Mk 44 Ammoknight. Model Hasegawa, skala 1/20 Jest to ciężki skafander bojowy (Armoured Fighting Suit) służący do działań na lądzie. Mk 44 jest wyposażony w broń typu „Smart Gun” (z pociskami samonaprowadzającymi) oraz możliwość szybkiego poruszania się poprzez specjalne nakładki na nogi (na zasadzie poduszkowca). Wykonałem go prosto z pudła, oprócz przewodów do granatów dymnych. Do malowania użyłem Hataki (niebieska), emalii Model Master, a brudzenie i błoto z palety AK. Kaczuszka – bujaczek zrobiona od podstaw. Zapraszam do galerii J oraz zdjęcia wnętrza, którego zrobiłem podczas pracy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Bardzo fajne . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Fajny,, fajny choć chyba czerwony/bordowy jako kamo ładnie by się uzupełniało z podstawka, tak troche za zielono i ginie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter_D Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 23 godziny temu, Bobek napisał: Fajny,, fajny choć chyba czerwony/bordowy jako kamo ładnie by się uzupełniało z podstawka, tak troche za zielono i ginie. Chyba taka rola kamo by gineło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Zgadza sie, to jest tylko moje zdanie moze to ja ale na sci-fi patrze trochę od strony plastycznej, jednak ładnie by gravy kontrasty czerwony-zielony, brazowy-zielony, choc pewnie latwiej podstawke zmienic :0 generalnie bardzo mi sie podobaja takie klimaty, jak ta diorama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted July 4, 2019 Author Share Posted July 4, 2019 Dzięki za opinie :) Co model i modelarz to różne koncepcje :) Zieleń w realu jest trochę bladsza, aparat trochę przekontrastował a ja zdjęć nie edytowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACER Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Fajny klimat! Wyraz twarzy małego jest super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Jestem na tak!.Junior był w zestawie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 Nie, figurka osobno, na ebay kupiona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts