krzychu83 Napisano 3 Lipca 2019 Share Napisano 3 Lipca 2019 Witam Maschinen Krieger, Mk 44 Ammoknight. Model Hasegawa, skala 1/20 Jest to ciężki skafander bojowy (Armoured Fighting Suit) służący do działań na lądzie. Mk 44 jest wyposażony w broń typu „Smart Gun” (z pociskami samonaprowadzającymi) oraz możliwość szybkiego poruszania się poprzez specjalne nakładki na nogi (na zasadzie poduszkowca). Wykonałem go prosto z pudła, oprócz przewodów do granatów dymnych. Do malowania użyłem Hataki (niebieska), emalii Model Master, a brudzenie i błoto z palety AK. Kaczuszka – bujaczek zrobiona od podstaw. Zapraszam do galerii J oraz zdjęcia wnętrza, którego zrobiłem podczas pracy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 3 Lipca 2019 Share Napisano 3 Lipca 2019 Bardzo fajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 3 Lipca 2019 Share Napisano 3 Lipca 2019 Fajny,, fajny choć chyba czerwony/bordowy jako kamo ładnie by się uzupełniało z podstawka, tak troche za zielono i ginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 23 godziny temu, Bobek napisał: Fajny,, fajny choć chyba czerwony/bordowy jako kamo ładnie by się uzupełniało z podstawka, tak troche za zielono i ginie. Chyba taka rola kamo by gineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 Zgadza sie, to jest tylko moje zdanie moze to ja ale na sci-fi patrze trochę od strony plastycznej, jednak ładnie by gravy kontrasty czerwony-zielony, brazowy-zielony, choc pewnie latwiej podstawke zmienic :0 generalnie bardzo mi sie podobaja takie klimaty, jak ta diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 4 Lipca 2019 Autor Share Napisano 4 Lipca 2019 Dzięki za opinie :) Co model i modelarz to różne koncepcje :) Zieleń w realu jest trochę bladsza, aparat trochę przekontrastował a ja zdjęć nie edytowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 Fajny klimat! Wyraz twarzy małego jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 Jestem na tak!.Junior był w zestawie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 8 Lipca 2019 Autor Share Napisano 8 Lipca 2019 Nie, figurka osobno, na ebay kupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi