Gerd Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) Zestaw Dragon 1609 występuję pod nazwą German Tank Ace Normandy 1944, w zamyślę producenta przedstawia prawdopodobnie niejakiego Wittmanna. A, że figurka ma na pagonach charakterystyczne oznaczenia 1.Dywizji Pancernej LSSAH stąd tytuł galerii. Z zasady nie robię Niemców, ale dostałem ten zestaw i nie ładnie było nie zrobić...więc zrobiłem. Edytowane 5 Lipca 2019 przez Gerd dodanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Też mam go w poczekalni, ale malowanie czerni mnie przeraża. Nie można by go w barwach heer pomalować? Pewnie za bardzo w sci fi bym poszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Lipca 2019 Autor Share Napisano 7 Lipca 2019 To Twoja figurka i możesz ją pomalować jak chcesz... Z dobrych rad to: 1) nie wszystko jest czarne to co jest czarne., 2) potrzebne są do malowania tej skórzanej kurtki dwa kolory, faktycznie czarny i buff. Ja użyłem olejnych farb artystycznych. Akrylem bym się nie odważył nie panuję nad nimi na tyle. W każdym razie zachęcam do "walki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 Bardzo fany,Niemniej oczywiście to nie musi być przecie Wittmann.Jakiś tam pancerniak. Najdoskonalszego Michaela to malowałem Andrei w skali 90mm.Takiego bajeranckiego odwzorowania twarzy próżno szukać w innych skalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi