Gerd Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) Zestaw Dragon 1609 występuję pod nazwą German Tank Ace Normandy 1944, w zamyślę producenta przedstawia prawdopodobnie niejakiego Wittmanna. A, że figurka ma na pagonach charakterystyczne oznaczenia 1.Dywizji Pancernej LSSAH stąd tytuł galerii. Z zasady nie robię Niemców, ale dostałem ten zestaw i nie ładnie było nie zrobić...więc zrobiłem. Edited July 5, 2019 by Gerd dodanie zdjęć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Też mam go w poczekalni, ale malowanie czerni mnie przeraża. Nie można by go w barwach heer pomalować? Pewnie za bardzo w sci fi bym poszedł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted July 7, 2019 Author Share Posted July 7, 2019 To Twoja figurka i możesz ją pomalować jak chcesz... Z dobrych rad to: 1) nie wszystko jest czarne to co jest czarne., 2) potrzebne są do malowania tej skórzanej kurtki dwa kolory, faktycznie czarny i buff. Ja użyłem olejnych farb artystycznych. Akrylem bym się nie odważył nie panuję nad nimi na tyle. W każdym razie zachęcam do "walki". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Bardzo fany,Niemniej oczywiście to nie musi być przecie Wittmann.Jakiś tam pancerniak. Najdoskonalszego Michaela to malowałem Andrei w skali 90mm.Takiego bajeranckiego odwzorowania twarzy próżno szukać w innych skalach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts