Balcerek Napisano 17 Lipca 2019 Share Napisano 17 Lipca 2019 Witam serdecznie. Jakiś czas temu po negocjacjach zabrałem córce gumowego smoka z Pebco. Trochę gada podmalowałem i zrobiłem pieczarę co by miał gdzie mieszkać i straszyć. Wyszło jak widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 17 Lipca 2019 Share Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) Paszcze mu jeszcze tylko przerobić żeby dolna szczeke otwierał a nie górna i bedzie idealnie Edytowane 18 Lipca 2019 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 17 Lipca 2019 Share Napisano 17 Lipca 2019 Kto wie jak to u smoków jest, może mogą górną otwierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 17 Lipca 2019 Share Napisano 17 Lipca 2019 Z czego to spienienie pod wodospadem? Watka czy jakiś specyfik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balcerek Napisano 17 Lipca 2019 Autor Share Napisano 17 Lipca 2019 Panowie górna jest szczęka, a dolna to żuchwa Wiec z anatomicznego punktu widzenia opad szczeny jest niewykonalny. Spienienie to wata tylko, woda od vallejo. Cały wodospad na szkielecie z butelki PET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Lipca 2019 Share Napisano 18 Lipca 2019 Trochę by się przydało popracować nad barwami smoka żeby nie były tak żarówiaste. Bo bardzo się odcina od ciekawie zrobionej podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 18 Lipca 2019 Share Napisano 18 Lipca 2019 Brakuje mi tu tylko dziewicy, albo przynajmniej owieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi