catit Napisano 25 Lipca 2019 Share Napisano 25 Lipca 2019 (edytowane) Pierwszy mój helikopter w kolekcji. Wszystko malowane pędzlem, lekki wash zrobiłem z ammo mig Kokpit: Edytowane 25 Lipca 2019 przez catit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Lipca 2019 Share Napisano 25 Lipca 2019 No i pierwsze koty za płoty. Jak na pędzelek to nie jest tak najgorzej, choć warto pomyśleć o aerku w przyszłości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
catit Napisano 27 Lipca 2019 Autor Share Napisano 27 Lipca 2019 (edytowane) Edytowane 27 Lipca 2019 przez catit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
catit Napisano 5 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2019 Ciąg dalszy sklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
catit Napisano 5 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 6 Sierpnia 2019 Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Zapowiada się nieźle, ale przeszlifuj łączenia kadłuba, bo aż krzyczą. Papier ścierny albo pilnik, polecam też pilniki na gąbce (do paznokci) o różnej gradacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
catit Napisano 19 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Ciąg dalszy malowania Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez catit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 19 Sierpnia 2019 Share Napisano 19 Sierpnia 2019 W dniu 6.08.2019 o 08:54, GreGG24 napisał: Zapowiada się nieźle, ale przeszlifuj łączenia kadłuba, bo aż krzyczą. Papier ścierny albo pilnik, polecam też pilniki na gąbce (do paznokci) o różnej gradacji. Kolega lepiący pisać umie, ale czytać chyba już nie, ewentualnie kłania się brak zrozumienia tekstu czytanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
catit Napisano 19 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2019 Nie mam szpachli do modelarstwa, to co mogłem wyrównać to wyrównałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 19 Sierpnia 2019 Super Moderator Share Napisano 19 Sierpnia 2019 2 godziny temu, catit napisał: Nie mam szpachli do modelarstwa Więc jako szpachli, użyj kleju CA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 2 Września 2019 Share Napisano 2 Września 2019 W dniu 19.08.2019 o 19:34, giberes napisał: Kolega lepiący pisać umie, ale czytać chyba już nie, ewentualnie kłania się brak zrozumienia tekstu czytanego. A do czego się to odnosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 Do reakcji czynem autora wątku na Twoją radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
catit Napisano 8 Września 2019 Autor Share Napisano 8 Września 2019 Powoli już koniec 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi