filipsg Napisano 8 Sierpnia 2019 Share Napisano 8 Sierpnia 2019 Witam stronnictwo skali podwójnie królewskiej Minicraft ma ofertę w 144 jak żaden inny producent plastiku, ale jak stoją z jakością? Bodaj wszystkie ich modele są opisywane w internecie jako "nice", ale wiele to nie mówi na temat poprawności merytorycznej... Interesuje mnie zwłaszcza ich Catalina, może ktoś ma na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 8 Sierpnia 2019 Share Napisano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Catalina akurat jest nice. Parę innych zestawów również - zwłaszcza tych zimnowojennych - C-135, DC-8, C-130J. Tak przy okazji, są to modele dość cenne, kosztują niemało jak na ich poziom wykonania. Do paru z nich Caracal przygotował bardzo ciekawe zestawy kalkomanii (do Cataliny nie mają, ale warto sprawdzić ofertę czeskiej firmy OWL: klik&klik). Modele samolotów z 2WŚ w wykonaniu Minicraftu można sobie spokojnie odpuścić... Pozdrawiam, Marek Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez donalyah00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 8 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2019 11 godzin temu, donalyah00 napisał: Catalina akurat jest nice. To very nice słyszeć Fajne te zestawy Owla, chociaż nie nastawiam się na Black Cata - czy ktoś w Polsce dystrybuuje ich produkty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 9 Sierpnia 2019 Share Napisano 9 Sierpnia 2019 Chyba nikt (ale mogę się mylić) - zamawiałem u nich na stronie www swego czasu. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 9 Sierpnia 2019 Share Napisano 9 Sierpnia 2019 Catalina to jeden z lepszych modeli tej firmy. Detal jest mega. Inne modele co mam są raczej starej daty. Zwłaszcza lipa jest z wypukłymi liniami podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 4 Września 2019 Autor Share Napisano 4 Września 2019 Kupiłem Catalinę, dotarła do mnie, i jak na tę skalę i wiek wyprasek - jestem pod wrażeniem! Detale w wielu miejscach są porównywalne, albo nawet lepsze od dwa razy większego modelu z Academy. Szkoda że nie ma żadnych podwieszeń, ale to żaden wielki problem. Dziękuję za wasze wpisy, zaliczyłem dzięki wam bardzo udany zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 No to teraz czas zaliczyć warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 4 Września 2019 Autor Share Napisano 4 Września 2019 Jasna sprawa, już zajął swoje miejsce w kolejce do sklejenia. Przewidywany termin pierwszego cięcia ramek: II kwartał 2025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 2 Października 2019 Share Napisano 2 Października 2019 Łeee, a ja już się napaliłem, że niedługo zobaczę moją ulubioną latającą łódkę u Ciebie na warsztacie... No cóż - poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi