KRL Napisano 8 Sierpnia 2019 Share Napisano 8 Sierpnia 2019 Tym razem model samolotu niezbyt wyeksploatowanego. F/A-18F Trumpeter 1:32 o modelu napisano już sporo nie należy do łatwych do złożenia a i błędów merytorycznych wymienia się całą listę. Samolot w malowaniu okolicznościowym VFA-102 50th Anniversary, na początku miałem zamiar wykonać ten model bez absolutnie żadnego zróżnicowania i kompletnie bez jakichkolwiek śladów na płatowcu. Jednak po wykonaniu malowania okazało się że w mojej ocenie wygląda to słabo ot taka sobie plastikowa zabawka więc postanowiłem dodać odrobinę zróżnicowania. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Sierpnia 2019 Share Napisano 8 Sierpnia 2019 Świetnie wygląda oszklenie kabiny na czerwonym tle, kontrastującym z szarością... Efekt wizualny super... Technicznie się nie znam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 8 Sierpnia 2019 Share Napisano 8 Sierpnia 2019 Modelarsko ciekawie, choć niestety tym razem trzeba było chyba zostawić z minimalnymi śladami eksploatacji. Malowania okoliczniościowe mają to do siebie, że samoloty latają w nich stosunkowo krótko i nie mają czasu nabrać "patyny". Dlatego zawsze staram się przede wszystkim zebrać materiał zdjęciowy, co w przypadku maszyn współczesnych nie jest takie trudne. Wystarczy chwila guglowania i proszę: http://www.carrierbuilders.net/articles/20050419_VFA-102_Anniversary/20050419_VFA-102_Anniversary.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 8 Sierpnia 2019 Share Napisano 8 Sierpnia 2019 Model super wyszedł. Malowanie ekstra, osobiście bardzo lubię okolicznościowe malowania. Tylko wydaje mi się, że chyba za bardzo widoczne są linie podziału. Nie jestem ekspertem, to tylko moja opinia. Ale model naprawdę super, tym bardziej, że uwielbiam tego myśliwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Sierpnia 2019 Share Napisano 8 Sierpnia 2019 Znakomicie się prezentuje wizualnie. Powinieneś na którymś zdjęciu umieścić coś, co pozwoli docenic, jakie to bydlę jest duże- monetę, zapałkę, cokolwiek... Gratuluję, bardzo ładny ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi