DamianosPL Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 ........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdkfz Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 Ciekawy jestem jak Ci wyjdzie. Jakie malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 A co tam z dwójką słychać? Doprowadź może najpierw jeden temat do końca, zbierz doświadczenie, wyciągnij wnioski i wykorzystaj w następnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 12 minut temu, TAW napisał: A co tam z dwójką słychać? Doprowadź może najpierw jeden temat do końca, zbierz doświadczenie, wyciągnij wnioski i wykorzystaj w następnym modelu. po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 14 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2019 44 minuty temu, sdkfz napisał: Ciekawy jestem jak Ci wyjdzie. Jakie malowanie? Malowanie Afrika Korps do kompletu z PZ II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 14 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2019 19 minut temu, TAW napisał: A co tam z dwójką słychać? Doprowadź może najpierw jeden temat do końca, zbierz doświadczenie, wyciągnij wnioski i wykorzystaj w następnym modelu. Farba schnie a tak na serio to i tak bede musiał czekac jak niektore elementy wyschna nie spieszy mi sie a przy okazji jak wysycha to podłubie tutaj i tak wzajemnie tu i tam tam i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 15 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2019 15.08.2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Rzuciłeś już podkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 7 minut temu, TAW napisał: Rzuciłeś już podkład? oryginalnie wypraski sa czarne wiec juz zapokladzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Poznałem raczej po fakturze, który ten podkład tworzy. Też tego dziada mam na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi