zipster Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Nom wiec chyba koniec próby restore z wczesniejszego malowania, fotki poniżej z racji, że jest to 2ga 'jedynka' obok wczesniejszej wersji b pozwoliłem sobie zrobic kilka fotek porownawczych zapraszam do komentowania / krytyki wszelakiej. a ja powoli bede sie brał za kolejne cudo na podwoziu pz1 czyli flakpanzer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grumpy Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Podaj producenta i skalę w tytule posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 15 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2019 dodane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Fajnie Ci te jedynki wychodzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 15 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Dzięki pomocy Jawkers'a fotki po rozjasnieniu, przyszlosciowo sproboje sam tak poczarować : Jeszcze raz dzieki Jawkers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Fajne te szkraby obok siebie wyglądają. Osobno też ale ładne ozdoby na półeczkę. Ostatnie zdjęcie bardzo mi się podoba. To teraz może wrzucisz dwójkę, a potem trójkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 15 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Nieeee zapadłem na głęboką odmianę panzer1holizmu Teraz będę startował z flakpanzer'em 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 POprawa wyszła mu na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2020 Sorki za wskszeszanue trupa ale pomyślałem sobie, że fajny ficzwr co występował tylko w 1kach że swiecami dymnymi: Dorobiłem mu linkę zwalniającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Stycznia 2020 Share Napisano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Nitka/żyłka/drucik? Masz już tak obcykane jedynki, że może na warsztat weźmiesz jedynkę takoma? Edytowane 21 Stycznia 2020 przez enten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 21 Stycznia 2020 Share Napisano 21 Stycznia 2020 Fajne szkraby. Pamiętam jak kiedyś Magic Tracki w takim składałem , masakra . Podstaw koło Tygrysa wtedy jest fajny kontrast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2020 2 minuty temu, enten napisał: Nitka/żyłka/drucik? Masz już tak obcykane jedynki, że może na warsztat weźmiesz jedynkę takoma? Mig-8017 Korci mnie ta 1ka w 1:16 niemiłosiernie ale nadal pracuje nad tym flakpanzer 1 (będzie update na dniach) i udało mi się zakupić "15cm s.IG 33 (sf) auf pzkpfw B" potocznie zwanym bóg wie czemu bison 1 Tak więc roboty jest sporo 5 minut temu, produdi napisał: Fajne szkraby. Pamiętam jak kiedyś Magic Tracki w takim składałem , masakra . Podstaw koło Tygrysa wtedy jest fajny kontrast. Tygrysa nie posiadam, na chwilę obecną pz2F, pz1b, pz1a, pz1f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi