Solo Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 Kupiłem niedawno Tomcata GWH, który choć bardzo fajny, to jednak kalkomanie ma trochę średnie, jak na mój gust, szczególnie jeśli chodzi o malowanie. Słabo znam rynek w 72, więc małe pytanie: kojarzycie jakieś fajne kalkomanie w tej skali do F-14D? Najchętniej kupiłbym do malowania Bounty Hunters, ale zdaje się że to już jest w ogóle nie do zdobycia. Są w ogóle jakieś sensowne i fajne malowania w tej skali do kupienia? Naturalnie nie mówię o Polsce, ale o całym świecie. A może ktoś ma do sprzedania? Najchętniej chciałbym coś takiego, ale rozważę wszelkie inne opcje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 W Martoli pojawiły się kalki PrintScale do tego malowania ale jak narazie w 48. Może będzie w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2019 W 48 kalkomanii jest do wyboru, do koloru: mnóstwo malowań od wielu firm, wszystko drukowane w Cartografie, a w 72 jest taka bieda z nędzą że aż mi trudno uwierzyć, że nie mogę niczego znaleźć. Może jednak źle szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 Źle szukasz http://www.printscale.org/product_682.html Polskim dystrybutorem jest właśnie Martola, na pewno sprowadzą. Poza tym na Hannants jest kilka zestawów Microscale z innymi malowaniami, ale jak chcesz Bounty Hunters to masz w tym zestawie PrintScale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 W ostateczności mam F-14 Fujimi w 72 z tym malowaniem a dokładnie Iraq Fredom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Matys napisał: Źle szukasz http://www.printscale.org/product_682.html O, i to jest już coś konkretnego, choć o jakości Printscale słyszałem raczej nieprzychylne opinie. Szkoda że tylko w Martoli, bo ja tam nie kupuję. Ale widzę że jest na eBay. 1 minutę temu, Tazman79 napisał: W ostateczności mam F-14 Fujimi w 72 z tym malowaniem a dokładnie Iraq Fredom Jeśli chcesz się pozbyć kalek do tego malowania to chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Solo napisał: O, i to jest już coś konkretnego, choć o jakości Printscale słyszałem raczej nieprzychylne opinie. Szkoda że tylko w Martoli, bo ja tam nie kupuję. Ale widzę że jest na eBay. Jeśli chcesz się pozbyć kalek do tego malowania to chętnie odkupię. Mogę Ci odstąpić cały model bo i tak go robił nie będę. Nawet za darmo bo mi tylko zalega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 Kalkomanie PrintScale wyglądają super, ale faktycznie trzeba do nich podejść ostrożnie - lubią się zwijać i drzeć, ale jakoś już się nauczyłem z nich korzystać i od kilku zestawów nie mam problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2019 No to muszę je kupić, dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi