M.A.V. Napisano 3 Października 2024 Napisano 3 Października 2024 metody na owsiankę to jeszcze nie widziałem.... Cytuj
Woit Napisano 3 Października 2024 Autor Napisano 3 Października 2024 51 minut temu, M.A.V. napisał: metody na owsiankę to jeszcze nie widziałem.... No co! Otręby+mleko to owsianka. A wikol wygląda jak mleko => dlatego oFsianka, ble, ble, ble Cytuj
Szydercza Gała Napisano 3 Października 2024 Napisano 3 Października 2024 Pitolisz Zbychu, widziałeś ich całkiem sporo w obu poprzednich projekcikach... Cytuj
M.A.V. Napisano 4 Października 2024 Napisano 4 Października 2024 ja nic nie wiem, nic nie pamiętam, nikogo nie znam, byłem tylko wiceministrem, podpisywałem co kazali.... 7 godzin temu, Szydercza Gała napisał: ...widziałeś ich całkiem sporo.... znam metodę kebebową, metodę grysikową i na piasek z kuwety ale o owsiankowej serio pierwsze słyszę no chyba że.... 2 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 4 Października 2024 Napisano 4 Października 2024 Wszystkie nasze hunty miały owsiankową, do tego jeszcze dwa mutsuki, że o starym dobrym Tsi Yuenie nie wspomnę.... Nie mozna spac na robocie Zbychu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi