M.A.V. Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października metody na owsiankę to jeszcze nie widziałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 3 Października Autor Share Napisano 3 Października 51 minut temu, M.A.V. napisał: metody na owsiankę to jeszcze nie widziałem.... No co! Otręby+mleko to owsianka. A wikol wygląda jak mleko => dlatego oFsianka, ble, ble, ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października Pitolisz Zbychu, widziałeś ich całkiem sporo w obu poprzednich projekcikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października ja nic nie wiem, nic nie pamiętam, nikogo nie znam, byłem tylko wiceministrem, podpisywałem co kazali.... 7 godzin temu, Szydercza Gała napisał: ...widziałeś ich całkiem sporo.... znam metodę kebebową, metodę grysikową i na piasek z kuwety ale o owsiankowej serio pierwsze słyszę no chyba że.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października Wszystkie nasze hunty miały owsiankową, do tego jeszcze dwa mutsuki, że o starym dobrym Tsi Yuenie nie wspomnę.... Nie mozna spac na robocie Zbychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi