rosik Napisano 7 Września 2019 Share Napisano 7 Września 2019 Zdjęcia może nie są najwyższej jakości, ale nie mam czasu przy małym dziecku aby to jakoś lepiej sobie zorganizować. Model przedstawia Hummera M1151 na wyposażeniu Polskich Sił Zbrojnych a konkretnie Jednostki Wojskowej Komandosów w Lublińcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosik Napisano 7 Września 2019 Autor Share Napisano 7 Września 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 7 Września 2019 Share Napisano 7 Września 2019 Rewelacja, Świetnie przedstawiony zarówno pojazd , operatorzy, jak i otoczenie, Wszystko bardzo dobrze zgrane , kałuże ekstra, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 7 Września 2019 Share Napisano 7 Września 2019 Bardzo mi się podoba, najwyższa półka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 7 Września 2019 Share Napisano 7 Września 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Daniel_ napisał: Wszystko bardzo dobrze zgrane Moim zdaniem poza ustawieniem figurek. Przed pojazdem jest gość, który nie współgra z sytuacją. Większość "celuje" w stronę prawego przodu pojazdu a ten gość przed pojazdem... no nie trafia w sytuację. Edytowane 7 Września 2019 przez enten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 7 Września 2019 Share Napisano 7 Września 2019 Tak więc pytanie do kolegi rosika , jako reżysera tej sceny. Gdzie znajduje się potencjalne zagrożenie dla zespołu ? Jak jest liczne? Czy zostało ocenienie przed akcją ? Czy jest to np. zasadzka bez rozpoznania? Itd. itd. Myślę że akcja jest tak dynamiczna , że ustawienie pierwszego operatora może wynikać z krótkiej chwili i jakiegoś bodźca z jego prawej strony. Tak więc nadal bronie swojej tezy że "ustawienie" się "broni" . Śledziłem warsztat i cieszę się , że już jest galeria . Bardzo fajna roślinność .Bardzo mi się podobają takie smaczki jak np. te niebieskie (fioletowe?) Kwiatki i kawałek kory. , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 7 Września 2019 Share Napisano 7 Września 2019 (edytowane) 44 minuty temu, enten napisał: Moim zdaniem poza ustawieniem figurek. Przed pojazdem jest gość, który nie współgra z sytuacją. Większość "celuje" w stronę prawego przodu pojazdu a ten gość przed pojazdem... no nie trafia w sytuację. Ten cytat miał być w poście wyżej . sorry. Edytowane 7 Września 2019 przez Daniel_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi