rosik Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Zdjęcia może nie są najwyższej jakości, ale nie mam czasu przy małym dziecku aby to jakoś lepiej sobie zorganizować. Model przedstawia Hummera M1151 na wyposażeniu Polskich Sił Zbrojnych a konkretnie Jednostki Wojskowej Komandosów w Lublińcu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosik Posted September 7, 2019 Author Share Posted September 7, 2019 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel_ Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Rewelacja, Świetnie przedstawiony zarówno pojazd , operatorzy, jak i otoczenie, Wszystko bardzo dobrze zgrane , kałuże ekstra, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorąży Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Bardzo mi się podoba, najwyższa półka !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 (edited) 2 godziny temu, Daniel_ napisał: Wszystko bardzo dobrze zgrane Moim zdaniem poza ustawieniem figurek. Przed pojazdem jest gość, który nie współgra z sytuacją. Większość "celuje" w stronę prawego przodu pojazdu a ten gość przed pojazdem... no nie trafia w sytuację. Edited September 7, 2019 by enten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel_ Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Tak więc pytanie do kolegi rosika , jako reżysera tej sceny. Gdzie znajduje się potencjalne zagrożenie dla zespołu ? Jak jest liczne? Czy zostało ocenienie przed akcją ? Czy jest to np. zasadzka bez rozpoznania? Itd. itd. Myślę że akcja jest tak dynamiczna , że ustawienie pierwszego operatora może wynikać z krótkiej chwili i jakiegoś bodźca z jego prawej strony. Tak więc nadal bronie swojej tezy że "ustawienie" się "broni" . Śledziłem warsztat i cieszę się , że już jest galeria . Bardzo fajna roślinność .Bardzo mi się podobają takie smaczki jak np. te niebieskie (fioletowe?) Kwiatki i kawałek kory. , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel_ Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 (edited) 44 minuty temu, enten napisał: Moim zdaniem poza ustawieniem figurek. Przed pojazdem jest gość, który nie współgra z sytuacją. Większość "celuje" w stronę prawego przodu pojazdu a ten gość przed pojazdem... no nie trafia w sytuację. Ten cytat miał być w poście wyżej . sorry. Edited September 7, 2019 by Daniel_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts