kzugaj Napisano 3 Października 2019 Share Napisano 3 Października 2019 Jest lepiej ale jak juz wspomniales za duzo. Walcz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Zaryzykuję twierdzenie, że gdyby nie trochę za dużo okopceń i obić, to byłby lepszy, niż mój. Ale ogółem można powiedzieć, że dobrze się zapowiadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 5 Października 2019 Autor Share Napisano 5 Października 2019 (edytowane) Dorzuciłem nitkę tą od AK 0,01, zrobiłem kilka malutkich poprawek i model wylądował w GALERII. Dziękuję wszystkim za podpowiedzi i kibicowanie, kolejne chyba będzie japońskie zero, gdzie oczywiście również będę liczył na Wasze rady 21 godzin temu, jpl napisał: Zaryzykuję twierdzenie, że gdyby nie trochę za dużo okopceń i obić, to byłby lepszy, niż mój. Ale ogółem można powiedzieć, że dobrze się zapowiadasz. Hehe, taak, masz poczucie humoru A powiem szczerze, że właśnie Twój filmik i rekomendacja spowodowały, że wybrałem ten model jako pierwszy - na pewno Ci nabiłem oglądalności, bo każdy odcinek analizowałem kilka razy, jak podpatrywałem różne rzeczy Super, że teraz robisz P11, bo na najbliższym celowaniku mam PZL 42 - i trochę rozwiązań na pewno znów będę podglądał. Edytowane 5 Października 2019 przez Usul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi