RH Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 (edytowane) Paskudny model ,paskudne wypraski paskudne kalki (rozsypujące sie ) czyli jak to się mówi "model tylko skleiłem "tak dla jaj Me-309 prototyp Czech model 1:48 Edytowane 27 Września 2019 przez RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 Ja bym jeszcze dodał „Paskudne oświetlenie” Mi się podoba PS. gdzieś Ty go upolował? Nigdzie nie jest dostępny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 27 Września 2019 Autor Share Napisano 27 Września 2019 29 minut temu, Thalgonis napisał: Ja bym jeszcze dodał „Paskudne oświetlenie” Mi się podoba PS. gdzieś Ty go upolował? Nigdzie nie jest dostępny... Ma się te swoje układy i źródła ,to i modele się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 Chyba najgorszy model w Twoim wykonaniu. Cieszy fakt że co jakiś czas pokazujesz model bardzo nietypowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 Plus za ciekawą tematykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 W dniu 27.09.2019 o 08:23, RH napisał: Paskudny model ,paskudne wypraski paskudne kalki (rozsypujące sie ) czyli jak to się mówi "model tylko skleiłem "tak dla jaj Trzeba jeszcze dodać że paskudny był oryginał, chyba najbrzydszy z Messerschmittów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi