Xmen Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Przedstawiam następny ukończony model.Zaczęty w styczniu i wreszcie skończony.Wyszło jak wyszło ale zadowolony nie jestem.Można szczelać. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 To ja "szczelę" pierwszy - podoba mi się. A nawet bardzo. Boczki wyszły cymes. Góra płata taka jakaś transparentna ale może to wina fotki. Trzy minusy: - gdzie baniaki na paliwo? - gdzie linka anteny? - gdzie reszta fotek? Coś zupełnie "innego" w twojej japońskiej kolekcji Tak trzymaj ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted September 30, 2019 Author Share Posted September 30, 2019 14 minut temu, abtb napisał: To ja "szczelę" pierwszy - podoba mi się. A nawet bardzo. Boczki wyszły cymes. Góra płata taka jakaś transparentna ale może to wina fotki. Trzy minusy: - gdzie baniaki na paliwo? - gdzie linka anteny? - gdzie reszta fotek? Coś zupełnie "innego" w twojej japońskiej kolekcji Tak trzymaj ! Dzięki.Ja zadowolony nie jestem.W kabinie przykleił się jakiś paproch a oderwać osłony nie mogę.Na klapach malowanych osobno też się coś przykleiło.Jedyne co się udało to to że wszystkie oznaczenia są malowane. Co do minusów: -baniaków nie będzie(złomiarze zajumali) -linka będzie dorobiona -tyle fotek wystarczy w zupełności Góra taka ma być.Pomalowana byle jak przez mechaników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlb Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 I to jest prawdziwy wygląd samolotu... tj. zwinięte baniaki na paliwo, gdzieś tam chlapnięte farbą "nie tak" bo coś się walnęło, no i się "malnęło", linka pewnie też złomiarzom sie przydała, przybrudzenia w szczelinach i voilà! PZDR 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted October 3, 2019 Author Share Posted October 3, 2019 Specjalnie dla kolegi "abtb" dodatkowe zdjęcie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 A dziękuję bardzo. Sympatycznie to wygląda. Powtórzę się - model piękny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Dołujecie mnie obydwaj swoimi Hien-ami... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 14 minut temu, Baas ArK napisał: Dołujecie mnie obydwaj swoimi Hien-ami... Ja to już z "japończyków" się wycofałem. Więc jest szansa że będziesz miał lżej I w końcu kiedy będzie galeria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted October 4, 2019 Author Share Posted October 4, 2019 7 godzin temu, Baas ArK napisał: Dołujecie mnie obydwaj swoimi Hien-ami... Nie przesadzaj i dawaj galerię swojego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts