Xmen Napisano 3 Października 2019 Share Napisano 3 Października 2019 Dawno nie zakładałem wątku warsztatowego więc trzeba to zmienić.Może dzięki temu uda się doprowadzić go do końca.Lekko pewnie nie będzie.Od razu rozczaruję zwolenników cięcia i "rycia" nic z tych rzeczy.Z dodatków użyję tylko blaszki Brenguna i to nie całej oraz może kalkomanii Techmodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Października 2019 Share Napisano 3 Października 2019 Zawsze mnie ten latawiec jakoś pociągał. Tak więc z miłą chęcią popatrzę i pokibicuję. Bez rycia, cięcia i tony blachy też można łady model zrobić. A zatem poczynaj waść pierwsze cięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Ja też chętnie się przyjrzę. Ciekawa rzecz i trochę nietypowa, takie, jakie lubię najbardziej. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 Mały postęp prac. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Bardzo ładnie się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi