Dorotka Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Czołem! Zacząłem przygodę z takim ulepkiem. Czołg w wersji nówka sztuka, nie śmigana, w trójkolorowym malowaniu. Generalnie ten model to prototyp i to co kupiła Ukraina i ktoś tam z Dalekiego Wschodu wygląda mocno inaczej. Tak więc chce się ograniczyć do bardzo delikatnych śladów eksploatacji, bez piachu i innych syfów. Taka wersja wystawowa… Model dostał lufę i „światła” od Voyagera. Poluje też na zestaw blach PE3511007 ale nie mogę ich jakoś nigdzie trafić w wersji „dostępne”. Robię to co – jak wynika z instrukcji do blaszek – można zrobić. Może dokupię metalowe gąski, choć nie jestem jeszcze zdecydowany. Malowanie chemią od AK. Na tę chwilę nie za bardzo jest co oglądać, ale wrzucam „dla porządku” 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Temat ciekawy, podglądać. Zestaw Menga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2019 Autor Share Napisano 6 Października 2019 6 minut temu, mandrivecs napisał: Temat ciekawy, podglądać. Zestaw Menga? Tak, to Meng. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Chyba więcej wolnego czasu masz Jacku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 21 godzin temu, Bengal napisał: Chyba więcej wolnego czasu masz Jacku Trochę lepiej go organizuje... Naprawdę nie wiem "co mieli na myśli w Mengu" robiąc takie uchwyty... To już lepiej jakby zrobili same dziury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matheas Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Uchwyty sztos! Będę spoglądać bo korci mnie ta miniatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Ale zagadki dzisiaj , napisz chociaż w którą stronę będzie strzelał ? Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 17 minut temu, Hello napisał: Ale zagadki dzisiaj , napisz chociaż w którą stronę będzie strzelał ? Pozdrawiam Hello Jak w którą stronę? Do przodu! Co do zagadek nie rozumiem, wszystko co chce z niego zrobić napisałem w pierwszym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 Kadłub z bani... Teraz reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Jubilerska robota Panie, podglądam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Października 2019 Autor Share Napisano 9 Października 2019 Wylawszy nieco podkładu na "dolne" części... Zostaje przy fabrycznych gąskach, zrezygnowałem także z blach Voyagera. Nie chce mi się przy tym prototypie napinać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Października 2019 Share Napisano 9 Października 2019 Ale lufę dołożyłeś..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Października 2019 Autor Share Napisano 9 Października 2019 13 minut temu, mandrivecs napisał: Ale lufę dołożyłeś..! Miałem to dołożyłem Ale już więcej kasy w niego nie wkładam. Poczekam aż wypuszczą coś do A5/A6 Bordera to sobie polskiego zrobię może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Października 2019 Autor Share Napisano 18 Października 2019 Zaczyn kółek i gąsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Października 2019 Autor Share Napisano 19 Października 2019 Postanowiłem trochę pobawić się w brudzenie wanienki... Początek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 19 Października 2019 Share Napisano 19 Października 2019 Napisz zawsze czy to model czy oryginał pokazujesz . Hello 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Października 2019 Autor Share Napisano 20 Października 2019 Zapowiada się długa walka... Fixery to jednak złośliwe bydlątka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Października 2019 Super Moderator Share Napisano 20 Października 2019 o fuj siem ufaflało Fajny, no Leo mnie zawsze się podobał i bronię się co by nie nabyć, już i tak miałem słabość do niemieckich "wynalazków" współczesnych... i tak nabyłem MAN 4x4 6x6 i 8x8 ... Oglądam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Października 2019 Autor Share Napisano 20 Października 2019 1 godzinę temu, Greif napisał: o fuj siem ufaflało ... Ufafluje dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Października 2019 Super Moderator Share Napisano 20 Października 2019 brutal xDDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Października 2019 Autor Share Napisano 21 Października 2019 12 godzin temu, Greif napisał: brutal xDDD Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Października 2019 Autor Share Napisano 21 Października 2019 Liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Października 2019 Share Napisano 21 Października 2019 Przecie to expo jest... Wypucowany, kto by go tak ubrudził... kto kupi takiego brudnego..? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Października 2019 Autor Share Napisano 21 Października 2019 (edytowane) 38 minut temu, mandrivecs napisał: Przecie to expo jest... Wypucowany, kto by go tak ubrudził... kto kupi takiego brudnego..? Ale mój nie będzie z Expo... Będzie z błotnych prób, których nikt nie widział Na czymś to błoto muszą potestować, wypadło na niego akurat Edytowane 21 Października 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Października 2019 Autor Share Napisano 29 Października 2019 Chrom Mołotowa w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi