Grzes Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, M.A.V. napisał: nic mi znanego do tego lądowiska nie pasuje Bo to, Panie Kochanku, zapewne platforma wiertnicza Petrobalticu. Edytowane 17 Maja 2021 przez Grzes 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 bardzo dziękuję Panie Grzegorzu - na to bym chyba nie wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Maja 2021 Autor Share Napisano 17 Maja 2021 (edytowane) 4 godziny temu, M.A.V. napisał: sorry ze spam-archeologię ale mam pytanie w sprawie tego zdjęcia bo mnie zaciekawiło - wiadomo co to za okręt na którym wylądował ? bo nic mi znanego do tego lądowiska nie pasuje . przy okazji jakby ktoś miał trochę wolnej kasiory i sobie chciał kupić "model 1:1" : https://www.aircraft24.pl/helicopter/mil/mi-8mtv-1--xi133882.htm Nie wiem czy to aby nie lądowisko platformy Petro Baltic ale inny Grześ już mnie uprzedził Edytowane 17 Maja 2021 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 3 godziny temu, M.A.V. napisał: bardzo dziękuję Panie Grzegorzu - na to bym chyba nie wpadł Się polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi