FAZZY_bez_humoru Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Główny bohater to scratch z jakieś skrzynki czy łubianki po owocach. Figurka xenomorpha to ten przerośnięty Alien co się plątał po budowie zamku dla księżniczki i tynki kładł. Żywiczny odlew nabyty dawien dawno.. pojęcia nie mam gdzie, z dosyć sporymi ubytkami w częściach i fragmentach ciała. Ratowałem go greenstuffem co by w miarę kompletny był.. Facehugger to dodatek do gry AvP firmy Prodos Games. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Widziałem w Bielsku, wiele radości mi sprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 W Szczecinie też się podobał. Nie wiem, czy zarobił na całowaniu, ale ogólnie był lubiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 FAZZY - poprawiłeś mi humor w ten deszczowy smutny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Zaiste, zacny pomysł Milordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi