Mirek-M128 Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 http://www.joy-yard.com/teamview_2262913.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 Co to za wynalazek ten Joy-yard ? jeszcze nie słyszałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 9 Listopada 2019 Autor Share Napisano 9 Listopada 2019 22 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Co to za wynalazek ten Joy-yard ? jeszcze nie słyszałem? Sam nie wiem, ale wygląda zachęcająco. Tutaj in-box https://m.facebook.com/kbismarck/?locale2=pl_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 Wygląda ciekawie, tylko łajba nieciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 https://www.hobbyeasy.com/en/data/2blbhdbvgyim6tdyv3ef.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 (edytowane) Jeżeli spasowanie będzie dobre to może się to okazać hit sprzedażowy - cena ok. 170 dolców, a komplet blach imponujący. Tylko toczonych lufek szkoda. EDIT: A nie, chyba są w zestawie metalowe lufy Edytowane 9 Listopada 2019 przez Dudzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 No i najważniejsze. Kotwica się dynda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tcl74 Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 Zakupiłem jeden taki egzemplarz i powiem krótko: to jest najlepszy model okrętu jaki kiedykolwiek widziałem. Szczegóły części plastikowych są porównywalne z żywicą i to jest największy atut modelu . Liczba części fototrawionych jak w dobrych zestawach flyhawka, są metalowe lufy. Zapakowany jest świetnie w wyprofilowany styropian tak, że ramki bezpiecznie leżą w swoich dziurach i nie latają po całym pudełku. Kadłub ma delikatne wypukłości płyt pancernych nieporównanie lepsze niż u Enterprise Merita. Kadłub nie jest w ramkach tylko stanowi oddzielną całość i jest jednoczęściowy. Deskowanie pokładu jest w końcu tak drobne, że podejrzewam że w końcu deski są w odpowiedniej skali (suwmiarka by się przydała) Wszystko wygląda świetnie i jest dopracowane, widać że robili to pasjonaci. Będzie też do dokupienia jeszcze jeden zestaw blach oraz pokład drewniany, ale na razie nigdzie go nie ma. Radzę się spieszyć z zakupem bo jest to seria limitowana do 3000 sztuk. Ja kupiłem sztukę 2305-tą. Zdecydowanie najbezpieczniej kupić go na Hobbyeasy, jeszcze można go szukać na ebayu ale większe ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 Fotki???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tcl74 Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 Postaram się zrobić porównanie między Missouri Joy Yarda a Veryfire. Będzie o tyle ciężko, że jeden z nich będę sprzedawał i raczej nie chcę wyciągać ramek z folii. Łatwo będzie porównać kadłuby i pokłady Ciężka decyzja między nimi, Joy Yard ma lepsze plastiki a VeryFire lepsze blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 Nie chodzi o porównanie tylko o jakiekolwiek zdjęcia tych cudów co nam tu obiecujesz. Relacje radiowe może i sprawdzają się w sporcie, ale w modelarstwie już niekoniecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 Czlowieku, krol zada dowodu zes zanabyl, bo wypraski to se juz w necie zobaczyl. A ty tu porownanie proponujesz. DOWODY!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 to czy kupił to mi akurat niskim kalafiorem lata, skoro jest już taki wONtek, to fajnie byłoby zobaczyć te cudeńka. Sam temat jako taki mnie nie interesuje, więc nie będę rył w internetach w ich poszukiwaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tcl74 Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 Po takich zachętach na pewno będzie mi się chciało cokolwiek pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 (edytowane) W takim wypadku celowość tego wątku wydaje mi się mocno problematyczną. To trochę jakbyś bandzie erotomanów mówił że rozkładówka w nowym Playboyu jest naprawdę fajna, ale musi im wystarczyć na to Twoje słowo Poza tym traktuj to co piszę z rozluźnionymi pośladkami ..... PS. w sumie link do tych wyprasek w zupełności by wystarczył, jeżeli rzeczywiście są w internetach. Edytowane 23 Listopada 2019 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 https://toylandhobbymodelingmagazine.press/2018/01/25/joy-yard-hobby-1-350-missouri-bb-63-battleship-35000x-soon/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 (edytowane) No i od razu jest inna rozmowa prawda? Rzeczywiście wygląda dobrze. Co mnie się na oczy rzuciło to te wielkie dziury pod drabinki w rufowej nadbudówce. To średni pomysł. Reszta jest raczej impressive Może zrobią jakiś ciekawszy okręt.... jak na przykład ten Junyo z ostatniej fotki Edytowane 24 Listopada 2019 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi