JFM Napisano 10 Listopada 2019 Napisano 10 Listopada 2019 Wóz dowodzenia Sztabu 7.ŁDD. Baza BTR-50 Trumpetera + wkład własny. 3 Cytuj
Grzes Napisano 10 Listopada 2019 Napisano 10 Listopada 2019 Takie sprzęty to kiedyś z zapartym tchem oglądałem na zdjęciach w Żołnierzu Polskim. Kolekcję masz piękną 1 Cytuj
Pitt35 Napisano 10 Listopada 2019 Napisano 10 Listopada 2019 Świetny model. Wkładu własnego sporo. Co to za rura na końcu za tymi skrzynkami? 1 Cytuj
Adams M1A1 Napisano 10 Listopada 2019 Napisano 10 Listopada 2019 Jak zwykle super temat i jeszcze niszowy .Bardzo realistycznie wychodzą Ci te "sztyle" do narzędzi (wiem że robisz je z drewna), czy czymś je przyciemniasz? Jedyna pierdoła to jak zwykle peryskopy i prawdopodobnie masz trochę za grube te anteny, a byłby ideał.A tak dla mojej wrodzonej ciekawości , czy wiesz może co było w tych skrzyniach na przedziale silnikowym, bo wyglądają trochę jak te wojskowe pojemniki na jedzenie. Pozdr. A. 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 10 Listopada 2019 Napisano 10 Listopada 2019 Bardzo fajny, przeróbki robią wrażenie. Już gratuluję nagród na konkursach 1 Cytuj
JFM Napisano 10 Listopada 2019 Autor Napisano 10 Listopada 2019 Sytuacja przedstawia się następująco: 18. CHOOY WIE O CO CHODZI...?... JAKAŚ BUSOLA, MOŻE RURA OD CZEGOŚ...?...; 19. SKRZYNIA OPANCERZONA NA KANISTRY Z BENZYNĄ DO AGREGATU; 20. SKRZYNIA Z CZĘŚCIAMI DO OBSŁUGI SILNIKA I UKŁADU JEZDNEGO; 21. RURA UKŁADU PODGRZEWCZEGO; 22. SKRZYNIA Z ETATOWYMI URZĄDZENIAMI W KTÓREJ ZNAJDUJĄ SIĘ CZTERY SZPULE Z KABLEM TELEFONICZNYM, PRZEWÓD O AGREGATU PRĄDOTWÓRCZEGO, JAKIŚ BREZENT 23. SKRZYNIA Z ETATOWYM WYPOSAŻENIEM W KTÓRYM ZNAJDUJE SIĘ HOL DO SAMOWYCIĄGARKI, SKOBEL (KLAMRA) DO HOLOWANIA, JAKIEŚ PIZDRYGAŁKI DO WYCIĄGARKI, DWA APARATY TELEFONICZNE, PRZENOŚNA ŁĄCZNICA POLOWA Z KABLEM (STOLIK ŁĄCZNOŚCIOWCA – CHOOY WIE...?...) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi