Markuz Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Cześć. Po przeszło trzech latach od pierwszego cięcia skalpelem czas wreszcie pokazać rezultat prac nad Tygrysem. W trakcie prac wykorzystałem model AFV Club w skali 1:48, z dodatków kupiłem lufę działa, lufy do karabinów wieżowego i w kadłubie, metalową antenę oraz gąsienice Friulmodel. Dodatkowo na podstawce znajdują się figurki CMK oraz wieża od shermana, za którą dziękuję gajowemu z wąsami. Całość malowana farbami i specyfikami Vallejo i AK Interactive. Dla ciekawych prac nad modelem warsztat znajduje się tu: KLIK Kilka zdjęć gotowego modelu, życzę miłego oglądania. Pozdrawiam Marcin Edytowane 10 Grudnia 2019 przez Markuz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Model jak i scenka bardzo mi się podoba. Brakuję mi tylko śladów gąsienic za czołgiem i nie wiem może lekkiego przykurzenia czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Grudnia 2019 Share Napisano 12 Grudnia 2019 W końcu go skończyłeś. O ile dół wygląda ok, to Góra faktycznie jakąś taką czysta się wydaje. To co teraz męczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2019 (edytowane) W założeniu nie chciałem go brudzić za bardzo. Krzysiek, teraz mój priorytet to Pantera. Może się uda do końca roku zakończyć warsztat. Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Markuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi