Markuz Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 (edited) Cześć. Po przeszło trzech latach od pierwszego cięcia skalpelem czas wreszcie pokazać rezultat prac nad Tygrysem. W trakcie prac wykorzystałem model AFV Club w skali 1:48, z dodatków kupiłem lufę działa, lufy do karabinów wieżowego i w kadłubie, metalową antenę oraz gąsienice Friulmodel. Dodatkowo na podstawce znajdują się figurki CMK oraz wieża od shermana, za którą dziękuję gajowemu z wąsami. Całość malowana farbami i specyfikami Vallejo i AK Interactive. Dla ciekawych prac nad modelem warsztat znajduje się tu: KLIK Kilka zdjęć gotowego modelu, życzę miłego oglądania. Pozdrawiam Marcin Edited December 10, 2019 by Markuz 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Model jak i scenka bardzo mi się podoba. Brakuję mi tylko śladów gąsienic za czołgiem i nie wiem może lekkiego przykurzenia czołgu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 W końcu go skończyłeś. O ile dół wygląda ok, to Góra faktycznie jakąś taką czysta się wydaje. To co teraz męczysz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted December 13, 2019 Author Share Posted December 13, 2019 (edited) W założeniu nie chciałem go brudzić za bardzo. Krzysiek, teraz mój priorytet to Pantera. Może się uda do końca roku zakończyć warsztat. Edited December 13, 2019 by Markuz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts