Panzer4 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czolgista86pl Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Fajny. Mam go tylko jako Ausf.B Jaki kolor użyłeś jako szary? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Ogólnie podoba się. Malowanie bardzo fanie wyszło a brudzenie w sam raz. Rzuciła mi się w o czy natomiast szpara na przodzie na łączeniu wanny z górą kadłuba no i koła wydają się lekko zwichrowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted December 11, 2019 Author Share Posted December 11, 2019 36 minut temu, Markuz napisał: Rzuciła mi się w o czy natomiast szpara na przodzie na łączeniu wanny z górą kadłuba no i koła wydają się lekko zwichrowane. Szpara do zaklajstrowania... jak się zmotywuję do tego... Natomiast koła są nie do poprawienia bo koła razem z gąsienicami to jeden żywiczny element. Nie ma szans żeby to naprostować na gorąco. Co ciekawe wanna z IBG jest tak zrobiona, że kół jezdnych nie da się przykleić do kadłuba bez dorabiania osi. Jedyna opcja żeby to poprawić to rwanie kół z gąsienicy. A ponieważ to nie jest przyjemna robota to się za nią nawet nie brałem. Godzinę temu, czolgista86pl napisał: Jaki kolor użyłeś jako szary? Ausf. B to już zupełnie inny pojazd Szary to mieszanka dwóch szarych z Hataka Orange Line. Proporcje na oko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 1 godzinę temu, Panzer4 napisał: Szpara do zaklajstrowania... jak się zmotywuję do tego... Natomiast koła są nie do poprawienia bo koła razem z gąsienicami to jeden żywiczny element. Nie ma szans żeby to naprostować na gorąco. Co ciekawe wanna z IBG jest tak zrobiona, że kół jezdnych nie da się przykleić do kadłuba bez dorabiania osi. Jedyna opcja żeby to poprawić to rwanie kół z gąsienicy. A ponieważ to nie jest przyjemna robota to się za nią nawet nie brałem. Ausf. B to już zupełnie inny pojazd Szary to mieszanka dwóch szarych z Hataka Orange Line. Proporcje na oko. No to rzeczywiście nie ma sensu się męczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Dobra robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted December 13, 2019 Author Share Posted December 13, 2019 Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts