Panzer4 Napisano 10 Grudnia 2019 Share Napisano 10 Grudnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 Fajny. Mam go tylko jako Ausf.B Jaki kolor użyłeś jako szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 Ogólnie podoba się. Malowanie bardzo fanie wyszło a brudzenie w sam raz. Rzuciła mi się w o czy natomiast szpara na przodzie na łączeniu wanny z górą kadłuba no i koła wydają się lekko zwichrowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2019 36 minut temu, Markuz napisał: Rzuciła mi się w o czy natomiast szpara na przodzie na łączeniu wanny z górą kadłuba no i koła wydają się lekko zwichrowane. Szpara do zaklajstrowania... jak się zmotywuję do tego... Natomiast koła są nie do poprawienia bo koła razem z gąsienicami to jeden żywiczny element. Nie ma szans żeby to naprostować na gorąco. Co ciekawe wanna z IBG jest tak zrobiona, że kół jezdnych nie da się przykleić do kadłuba bez dorabiania osi. Jedyna opcja żeby to poprawić to rwanie kół z gąsienicy. A ponieważ to nie jest przyjemna robota to się za nią nawet nie brałem. Godzinę temu, czolgista86pl napisał: Jaki kolor użyłeś jako szary? Ausf. B to już zupełnie inny pojazd Szary to mieszanka dwóch szarych z Hataka Orange Line. Proporcje na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Panzer4 napisał: Szpara do zaklajstrowania... jak się zmotywuję do tego... Natomiast koła są nie do poprawienia bo koła razem z gąsienicami to jeden żywiczny element. Nie ma szans żeby to naprostować na gorąco. Co ciekawe wanna z IBG jest tak zrobiona, że kół jezdnych nie da się przykleić do kadłuba bez dorabiania osi. Jedyna opcja żeby to poprawić to rwanie kół z gąsienicy. A ponieważ to nie jest przyjemna robota to się za nią nawet nie brałem. Ausf. B to już zupełnie inny pojazd Szary to mieszanka dwóch szarych z Hataka Orange Line. Proporcje na oko. No to rzeczywiście nie ma sensu się męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Grudnia 2019 Share Napisano 12 Grudnia 2019 Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2019 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi