Gościu Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Model Dragona skala 1:35 24 Dyw. Panc. Stalingrad 1942` pozdrawiam RJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirol Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 (edytowane) Podoba mi się, dobrze zrobiony. Mylę, że zdecydowanie lepiej wyglšdałby jeszcze gdyby fotografie zrobił na mniej kontrastowym tle. Ja preferuję tła jasno szare, szaro niebieskie, zbliżone do szarej tablicy Kodaka. Na takim tle wszystko wyglšda bardziej naturalnie. Pozdrawiam. Edytowane 29 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Hmmm Rafale, piękny model zbudowałeś. Nie będę wymieniał wszystkich ach-ów i och-ów bo szkoda czasu. Wzorowo położone i omalowane gąski. W moim uznaniu troszkę antenka za gruba, ale to tylko moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Model świetnie się prezentuje. Bardzo ładnie wykonany...ale zwisy gąsienic są za duże jak na Panzer III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Marca 2008 Autor Share Napisano 29 Marca 2008 Fotografie,na dzień dzisiejszy jestem w stanie tylko takie wykonywać, ale to jest do dopracowania, za czym idzie poprawią się. O "falach gąsienic" było w relacji, pisałem, siła wyższa ;) Dziękuję jak i za pochwały, tak i za wskazania wad. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Fakt, jakos ten bialy strasznie daje po oczach. Osobiscie mi bardziej podobaly sie fotki z warsztatu. Pozwolilem sobie zrobic cos takiego. Pozdrawiam i gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Bardzo fajnie, 5+ bo gąsienice troche za czyste w stosunku do podwozia... Co do fotomontażu białe krawędzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 (edytowane) czak 45, jak już wytniesz czołg, to pomniejsz selekcje o jeden piksel, to zgubisz ta białą ramkę :-)) Pozdrawiam A jeśli chodzi o czołg Model super extra, foty rewelacja, profesja!!! Trójka to zgrabniutki pancer :-)) Edytowane 30 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Bardzo fajny modelik. Fotki rób na czarnym tle, nie bedzie problemu z krawędziami w photo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 30 Marca 2008 Autor Share Napisano 30 Marca 2008 Czak45! Ty mnie nie strasz Chłopie,otwieram stronę,a tu mi ktoś coś wkleił! W pierwszym rzucie..nie poznałem cholernika,że to mój To stanowcza prawda, ze model,można popsuć, już nawet po ukończeniu...robiąc mu zdjęcia. Dzięki jeszcze raz..serdeleczne za oceny,pewnie troszkę naciągane Moze to ta zasada kija i marchewki..jak nie po dobroci,to My Mu póżniej damy... pzdr. RJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Bardzo fajnie wyszedł, kurzenie pierwsza klasa. A antena faktycznie tyćkę grubawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Ladny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 czak 45, jak już wytniesz czołg, to pomniejsz selekcje o jeden piksel, to zgubisz ta białą ramkę :-)) Tak, tyle ze ja nie wycinam "recznie" robi to komp na zasadzie "blue box" Czyli w tym przypadku wywala biale tlo i wszystko co biale. Generalnie robie to na szybko i mam nadzieje , ze nikt sie za to nie pogniewa. Poprostu lubie czasami cos takiego zrobic. Zwlaszcza jak model taki sliczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 To niczego nie zmienia. I tak zawęź selekcje. To dwa kliknięcia :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Model ładny,podoba mi się,antena faktycznie może ciut za gruba,rzuca się to w oczy,no i zdjęcia-za ciemne,pozwoliłem sobie na jednym zdjęciu na obróbkę ,efekt podesłałem na pw,sam oceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Lol, a więc na tym forum działa autor pięknej czwóreczki z Allegro. Ta trójka też jest bardzo ładna, tylko ta rynna na antenę :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Model bardzo mi sie podoba dla mnie spuper!!! Rafał miał bym do ciebie sprawe moze mi powiedziec jakie to jest firmy model?? i czy używałes jakis blaszek fototrawiony jak tak to jaki z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Witam. Dziękuję, to ta sztuka: http://www.dragon-models.com/html/6394p1.htm Model bez waloryzacji poza zestawowych pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi