jiad Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Witam po dłuższej przerwie. Postanowiłem wrzucić zdjęcia skończonej panterki, którą męczyłem tutaj: Niestety zdjęcia robione komórką i żółty wyszedł nienaturalnie soczyście. Dodatkowo czas od ukończenia spowodował, że mech na lufie jest w tonach jesiennych , no ale lepiej późno niż wcale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Te coś na lufie do wyrzucenia. Koło napinające, zęby gąsienic i krawędzie wewnętrznych kół powinny być wytarte do stali. + za pracochłonne kamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiad Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 Dzięki za krytyczne uwagi, moje przeoczenie. Dlatego trzeba było doprowadzić warsztat do końca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic43 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Robi wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts