jiad Napisano 14 Stycznia 2020 Share Napisano 14 Stycznia 2020 Witam po dłuższej przerwie. Postanowiłem wrzucić zdjęcia skończonej panterki, którą męczyłem tutaj: Niestety zdjęcia robione komórką i żółty wyszedł nienaturalnie soczyście. Dodatkowo czas od ukończenia spowodował, że mech na lufie jest w tonach jesiennych , no ale lepiej późno niż wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Stycznia 2020 Share Napisano 14 Stycznia 2020 Te coś na lufie do wyrzucenia. Koło napinające, zęby gąsienic i krawędzie wewnętrznych kół powinny być wytarte do stali. + za pracochłonne kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jiad Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2020 Dzięki za krytyczne uwagi, moje przeoczenie. Dlatego trzeba było doprowadzić warsztat do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 15 Stycznia 2020 Share Napisano 15 Stycznia 2020 Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi