jrminiatures Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Witajcie. W okresie świątecznym zacząłem zabawę z oto takim motorkiem od Hasegawy. Motocykl zbudowany prosto z pudła. Malowany Mr Colorem, Metalizerami od AK oraz błyskiem GX112 UV. Teraz już wracam do lotniczych zmagań Oglądajcie. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Bomba .... Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtosDK Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Pięknie wygląda a metalizery od AK jak się sprawowały bo zamierzam kupić ??? Jaki podkład dawałeś pod nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jrminiatures Posted January 21, 2020 Author Share Posted January 21, 2020 12 godzin temu, WojtosDK napisał: Pięknie wygląda a metalizery od AK jak się sprawowały bo zamierzam kupić ??? Jaki podkład dawałeś pod nie? Dzięki, metalizery AK używam od jakiegoś czasu i są ok. W zależności od efektu końcowego stosuje czarną matową/błyszczącą tamiye jako podkład pod nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted January 27, 2020 Super Moderator Share Posted January 27, 2020 Model fantastyczny, ale dlaczego on nie ma napisu "Lucky Strike" na logo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatgonzo Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 (edited) To był czas początków restrykcji reklam papierosów. Niektóre kraje wprowadziły już zakaz reklamowania produktów tytoniowych. W czasie rund odbywających się w tych krajach pozostawiano tło graficzne na owiewkach, a znikały napisy Lucky Strike, Marlboro, Rothmans... . Szkoda. Reklamy marlboro puszczane w kinach przed filmem były bardzo malownicze, a głos lektora wypowiadającego nazwę fajek docierał do trzewi. W tych czasach Magda jeszcze popalała i kiedyś w Szczytnie wysłała mnie do kiosku po szlugi. Trzeba było widzieć minę pani w kiosku, kiedy poprosiłem o MAAARLBORROUGHHH głosem imitującym lektora z kina. Musiałem powtórzyć po polsku, jak człowiek: 'Malboro proszę.' Niezwykłe czasy Grand Prix. Te dwusuwowe pięćsetki to były potwory, które natychmiast odsiewały prawdziwych twardzieli od reszty świata. I Kevin Shwantz zapierdalający 'win or die trying!' na niedorobionym moto. Co to był za widok! Aha: model przedstawia motor z jakiejś gry, czy filmu, o ile się nie mylę. Ja nakreśliłem tło z realnego świata. Edited January 27, 2020 by greatgonzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browarek90 Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Model perełka, jest się na czym wzorować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jrminiatures Posted February 4, 2020 Author Share Posted February 4, 2020 Dzięki za komentarze, loga Lacky nie było w tej wersji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts