jrminiatures Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 Witajcie. W okresie świątecznym zacząłem zabawę z oto takim motorkiem od Hasegawy. Motocykl zbudowany prosto z pudła. Malowany Mr Colorem, Metalizerami od AK oraz błyskiem GX112 UV. Teraz już wracam do lotniczych zmagań Oglądajcie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 Bomba .... Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 Pięknie wygląda a metalizery od AK jak się sprawowały bo zamierzam kupić ??? Jaki podkład dawałeś pod nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2020 12 godzin temu, WojtosDK napisał: Pięknie wygląda a metalizery od AK jak się sprawowały bo zamierzam kupić ??? Jaki podkład dawałeś pod nie? Dzięki, metalizery AK używam od jakiegoś czasu i są ok. W zależności od efektu końcowego stosuje czarną matową/błyszczącą tamiye jako podkład pod nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Stycznia 2020 Super Moderator Share Napisano 27 Stycznia 2020 Model fantastyczny, ale dlaczego on nie ma napisu "Lucky Strike" na logo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 (edytowane) To był czas początków restrykcji reklam papierosów. Niektóre kraje wprowadziły już zakaz reklamowania produktów tytoniowych. W czasie rund odbywających się w tych krajach pozostawiano tło graficzne na owiewkach, a znikały napisy Lucky Strike, Marlboro, Rothmans... . Szkoda. Reklamy marlboro puszczane w kinach przed filmem były bardzo malownicze, a głos lektora wypowiadającego nazwę fajek docierał do trzewi. W tych czasach Magda jeszcze popalała i kiedyś w Szczytnie wysłała mnie do kiosku po szlugi. Trzeba było widzieć minę pani w kiosku, kiedy poprosiłem o MAAARLBORROUGHHH głosem imitującym lektora z kina. Musiałem powtórzyć po polsku, jak człowiek: 'Malboro proszę.' Niezwykłe czasy Grand Prix. Te dwusuwowe pięćsetki to były potwory, które natychmiast odsiewały prawdziwych twardzieli od reszty świata. I Kevin Shwantz zapierdalający 'win or die trying!' na niedorobionym moto. Co to był za widok! Aha: model przedstawia motor z jakiejś gry, czy filmu, o ile się nie mylę. Ja nakreśliłem tło z realnego świata. Edytowane 27 Stycznia 2020 przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 28 Stycznia 2020 Share Napisano 28 Stycznia 2020 Model perełka, jest się na czym wzorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 4 Lutego 2020 Autor Share Napisano 4 Lutego 2020 Dzięki za komentarze, loga Lacky nie było w tej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi