Rektor Napisano 6 Lutego 2020 Share Napisano 6 Lutego 2020 Witajcie. Pytanie do znawców. Zdjęcie z filmu "Poszukiwacze zaginionej Arki". Co to za autko bo na Einheitsdiesla to mi troszkie wygląda za wąskie ?? Sądzę, że ten na koniu to także nie Harrison... tylko jakiś Clint albo Bellmondo co kaskaderów nie używali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Lutego 2020 Share Napisano 6 Lutego 2020 Cześć! Przecież wyraźnie widać, że Mercedes-Benz - masz dwie gwiazdy, jedną małą pod korkiem od chłodnicy i jedną dużą, pod grilem i napisem "DIESEL". Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Lutego 2020 Super Moderator Share Napisano 7 Lutego 2020 Niestety ani to ani to, podwozie z GMC a na tym stylizowana buda w stylu Hollywood ni to MB ni to einheitsdiesel. Ale jak się uprzeć to tamkowski GMC i deczko twórczości w hipsie i można mieć xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 (edytowane) Jest to GMC CCKW stylizowany na Mercedesa LG 3000 Polecam temat w sprawie pojazdów używanych w filmie. https://www.imcdb.org/vehicle_772-Made-for-Movie-Mercedes-Benz-LG3000.html I na koniec zdjęciówka pojazdu w Disneylandzie Edytowane 7 Lutego 2020 przez Markuz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 7 Lutego 2020 Autor Share Napisano 7 Lutego 2020 (edytowane) Dziękuję za wpisy i wyjaśnienia!! Przypuszczałem, że ten pojazd Merca ma tylko udawać. Nie myliłem się zatem Koledzy od 30 ponad lat Edytowane 7 Lutego 2020 przez Rektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi