Nie pamiętasz hasła?
Przez Hubert Kendziorek 8 Lutego 2020 w [L]Warsztat
Veni, vidi, FINI!
Śliczność!
28
5
2
16 Paź
8 Lut
17 Wrz
4
15 Lis
3
Hubert Kendziorek 28 posts
mig 5 posts
rymulus 2 posts
rudy0007 2 posts
16 Paź 2020
5 posts
8 Lut 2020
17 Wrz 2020
4 posts
15 Lis 2020
3 posts
15 Listopada 2020
Kalkomanie, przyjemne w nakładaniu, ale nie najcieńsze. Obficie podlane Solem, ale nie reagowały na niego zbyt mocno. Konieczne były poprawki malarskie w trakcie nakładania kalkomanii, częściowo
12 Września 2020
Samolot szczególnej urody, nie przeczę, ale modelu z czystym sumieniem polecić nie mogę. Nie wiem, czy nie łatwiej wystrugać coś ze starego Hellera, nie robiłem go. Ale chodzi za mną w 1:48, mimo że
8 Lutego 2020
Ten samolot ma coś w sobie. Mirage III na sterydach. Francuzi zawsze szli swoimi ścieżkami. Zatem mimo że skala nie moja, dałem się skusić. Model dość nowy, short run zza wschodniej granicy, firm
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
× Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie
Dozwolonych jest tylko 75 emoji.
× Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik
× Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor
× Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.
Rekomendowane odpowiedzi