zbyneck Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Cześć. Uffffffff,udało się,nie tylko skończyć model ale wgrać zdjęcia(od godziny walczyłem z fotosikiem) Przedstawiam model firmy AMT ERTL,praktycznie z pudelka ,od siebie dodałem płomienie na masce.Jestem z niego w pełni zadowolony ,chociaż przez moje wcześniejsze lenistwo(późniejsze nadrabianie) nie zauważyłem paru szczegółów,które muszę zmienić. Chciałbym podziękować wszystkim osobom odwiedzającym mój warsztat,za rady,sugestie dobre słowa które "usłyszałem"w trakcie mojej relacji... viewtopic.php?t=5534 WIELKIE PIWKO DLA WAS PANOWIE!!!!! A TERAZ... CHEVY CHEVELLE troszkę wnętrza oraz silnika to na tyle... Jeszcze raz pozdrawiam,Zbyszek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepik Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Piękny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted March 31, 2008 Super Moderator Share Posted March 31, 2008 Witam. No super wyszedł Ci tem model. na początku myślałem, że różowe płomienie niebędą fajnie wyglądały, ale widać myliłem się. Moje gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tleli Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Świetnie wyszły niektóre zdjęcia. No i model ładny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekw Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Ładny model. Szczególnie podobają mi się płomienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwaw Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Witam, samochody to nie moja co prawda działka ale muszę skomentować - model super, gratuluje a tło, ja no sześć lat życia, w którym miejscu robiłeś to zdjęcie, gdzieś w okolicach przeprawy przez Wisłę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyneck Posted April 3, 2008 Author Share Posted April 3, 2008 Chlopaki,supe dzięki za szczere opinie Marawaw napisal w którym miejscu robiłeś to zdjęcie, gdzieś w okolicach przeprawy przez Wisłę? Dokladnie tak,w miejscu gdzie robi się pierniki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts