zbyneck Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Cześć. Uffffffff,udało się,nie tylko skończyć model ale wgrać zdjęcia(od godziny walczyłem z fotosikiem) Przedstawiam model firmy AMT ERTL,praktycznie z pudelka ,od siebie dodałem płomienie na masce.Jestem z niego w pełni zadowolony ,chociaż przez moje wcześniejsze lenistwo(późniejsze nadrabianie) nie zauważyłem paru szczegółów,które muszę zmienić. Chciałbym podziękować wszystkim osobom odwiedzającym mój warsztat,za rady,sugestie dobre słowa które "usłyszałem"w trakcie mojej relacji... viewtopic.php?t=5534 WIELKIE PIWKO DLA WAS PANOWIE!!!!! A TERAZ... CHEVY CHEVELLE troszkę wnętrza oraz silnika to na tyle... Jeszcze raz pozdrawiam,Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 31 Marca 2008 Witam. No super wyszedł Ci tem model. na początku myślałem, że różowe płomienie niebędą fajnie wyglądały, ale widać myliłem się. Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tleli Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Świetnie wyszły niektóre zdjęcia. No i model ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Ładny model. Szczególnie podobają mi się płomienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam, samochody to nie moja co prawda działka ale muszę skomentować - model super, gratuluje a tło, ja no sześć lat życia, w którym miejscu robiłeś to zdjęcie, gdzieś w okolicach przeprawy przez Wisłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyneck Napisano 3 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Chlopaki,supe dzięki za szczere opinie Marawaw napisal w którym miejscu robiłeś to zdjęcie, gdzieś w okolicach przeprawy przez Wisłę? Dokladnie tak,w miejscu gdzie robi się pierniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi