MichalZ Napisano 28 Lutego 2020 Napisano 28 Lutego 2020 M4 81 mm Motor Carrier firmy Dragon ,skala oczywiście 1:35 malowany Tamiyą, brudzony chemia Ammo, model otrzymałem sklejony także miało byc wykonane "to co widać" :) Pozdrawiam :) 2 Cytuj
enten Napisano 28 Lutego 2020 Napisano 28 Lutego 2020 Michale a masz może jakieś foto sprzed brudzenia bo fajny efekt końcowy Ci wyszedł Cytuj
Stojkovic Napisano 28 Lutego 2020 Napisano 28 Lutego 2020 Nie wiem, ale dla mnie wygląda jak 1:72 - mało detalu widać Cytuj
MichalZ Napisano 28 Lutego 2020 Autor Napisano 28 Lutego 2020 (edytowane) Godzinę temu, enten napisał: Michale a masz może jakieś foto sprzed brudzenia bo fajny efekt końcowy Ci wyszedł Po malowaniu i po washu, przed kurzami Ak i błoceniem dołu ( zdjęcia z malowania modelu robione są aparatem z telefonu, zaś zdjęcia na białym tle lustrzanką) Edytowane 28 Lutego 2020 przez MichalZ Cytuj
enten Napisano 28 Lutego 2020 Napisano 28 Lutego 2020 2 godziny temu, Stojkovic napisał: Nie wiem, ale dla mnie wygląda jak 1:72 - mało detalu widać A i tak więcej niż na PL01 1 Cytuj
MichalZ Napisano 29 Lutego 2020 Autor Napisano 29 Lutego 2020 12 godzin temu, Stojkovic napisał: Nie wiem, ale dla mnie wygląda jak 1:72 - mało detalu widać Mimo wszystko pozwolę się nie zgodzić z Twoim zdaniem. Szanuje je, ale uważam w samoocenie że są to jedne z moich lepszych "jaśniejszych" zdjęć na forum, na modelu też widać to co trzeba . Pozdrawiam Cytuj
Stojkovic Napisano 29 Lutego 2020 Napisano 29 Lutego 2020 6 godzin temu, MichalZ napisał: Mimo wszystko pozwolę się nie zgodzić z Twoim zdaniem. Szanuje je, ale uważam w samoocenie że są to jedne z moich lepszych "jaśniejszych" zdjęć na forum, na modelu też widać to co trzeba . Pozdrawiam Masz do tego pełne prawo. Działaj dalej. Cytuj
Peter_D Napisano 6 Marca 2020 Napisano 6 Marca 2020 Świetna robota. Może model wygląda jak 1:72 dlatego, że zdjęcia mają tzw. Deep of field czyli część zdjęcia jest rozmyte. Ale robota i tak przednia. Ja bym tego lepiej nie zrobił. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi