MichalZ Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 M4 81 mm Motor Carrier firmy Dragon ,skala oczywiście 1:35 malowany Tamiyą, brudzony chemia Ammo, model otrzymałem sklejony także miało byc wykonane "to co widać" :) Pozdrawiam :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 Michale a masz może jakieś foto sprzed brudzenia bo fajny efekt końcowy Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 Nie wiem, ale dla mnie wygląda jak 1:72 - mało detalu widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 28 Lutego 2020 Autor Share Napisano 28 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 28 Lutego 2020 Autor Share Napisano 28 Lutego 2020 (edytowane) Godzinę temu, enten napisał: Michale a masz może jakieś foto sprzed brudzenia bo fajny efekt końcowy Ci wyszedł Po malowaniu i po washu, przed kurzami Ak i błoceniem dołu ( zdjęcia z malowania modelu robione są aparatem z telefonu, zaś zdjęcia na białym tle lustrzanką) Edytowane 28 Lutego 2020 przez MichalZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 2 godziny temu, Stojkovic napisał: Nie wiem, ale dla mnie wygląda jak 1:72 - mało detalu widać A i tak więcej niż na PL01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Mój PL-01 to jak 1/144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 29 Lutego 2020 Autor Share Napisano 29 Lutego 2020 12 godzin temu, Stojkovic napisał: Nie wiem, ale dla mnie wygląda jak 1:72 - mało detalu widać Mimo wszystko pozwolę się nie zgodzić z Twoim zdaniem. Szanuje je, ale uważam w samoocenie że są to jedne z moich lepszych "jaśniejszych" zdjęć na forum, na modelu też widać to co trzeba . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 6 godzin temu, MichalZ napisał: Mimo wszystko pozwolę się nie zgodzić z Twoim zdaniem. Szanuje je, ale uważam w samoocenie że są to jedne z moich lepszych "jaśniejszych" zdjęć na forum, na modelu też widać to co trzeba . Pozdrawiam Masz do tego pełne prawo. Działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 6 Marca 2020 Share Napisano 6 Marca 2020 Świetna robota. Może model wygląda jak 1:72 dlatego, że zdjęcia mają tzw. Deep of field czyli część zdjęcia jest rozmyte. Ale robota i tak przednia. Ja bym tego lepiej nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi