Berni Napisano 1 Marca 2020 Share Napisano 1 Marca 2020 (edytowane) Serwusik, i następny z żuczków... Do budowy wykorzystałem zestawy: Tamiya 35123 – U.S M151A2 Ford MUTT, Black Dog - T35121 M151 FAV conversion set. Do następnego. Edytowane 1 Marca 2020 przez Berni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Marca 2020 Share Napisano 1 Marca 2020 Mam tę konwersję, wylądowała w kartonie ze względu na jajowato-elipsowate koła. U Ciebie widzę to samo... Są różnych kształtów, ale żadne nie jest okrągłe..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Marca 2020 Share Napisano 1 Marca 2020 Tak jak jestem wielkim fanem wybieranych przez Ciebie tematów modelarskich, tak zupełnie nie podoba mi się sposób, w jaki je prezentujesz. Nie wiem dlaczego upodobałeś sobie to dziwne oświetlenie na jeszcze dziwniejszym żółtym tle. Spróbuj kiedyś zrobić galerię w naturalnym świetle dziennym, a jak nie, to chociaż na białym tle z dwiema lampkami. Ten model wyszedł na tych fotkach fatalnie, a założę się, że na żywo jest sporo lepiej. Choć brudzenie też mnie nie przekonuje. Dziwnie równomiernie opstrykany plamkami błota, z równie dziwnymi większymi kleksami na kole zapasowym, i z czystym wnętrzem. Mniej często znaczy lepiej, porównaj ten model z Twoim: http://miniaturecreationsbymatt72.blogspot.com/2012/09/ranger-m151-fav-as-seen-in-military-in.html?m=1 Nie pamiętam, czy robiłeś już jego młodszego brata, Land Rovera RSOV. Jeżeli nie, to fajnie byłoby go dodać do kolekcji i zrobić go nieco inaczej - czystszego, ale bardziej zróżnicowanego malarsko. Takie moje "ajabymy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Marca 2020 Share Napisano 2 Marca 2020 Berni...ja robię słabe zdjęcia, ale mnie przebijasz . Jak poprawisz foto, to się wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi