Berni Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 (edited) Serwusik, i następny z żuczków... Do budowy wykorzystałem zestawy: Tamiya 35123 – U.S M151A2 Ford MUTT, Black Dog - T35121 M151 FAV conversion set. Do następnego. Edited March 1, 2020 by Berni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Mam tę konwersję, wylądowała w kartonie ze względu na jajowato-elipsowate koła. U Ciebie widzę to samo... Są różnych kształtów, ale żadne nie jest okrągłe..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Tak jak jestem wielkim fanem wybieranych przez Ciebie tematów modelarskich, tak zupełnie nie podoba mi się sposób, w jaki je prezentujesz. Nie wiem dlaczego upodobałeś sobie to dziwne oświetlenie na jeszcze dziwniejszym żółtym tle. Spróbuj kiedyś zrobić galerię w naturalnym świetle dziennym, a jak nie, to chociaż na białym tle z dwiema lampkami. Ten model wyszedł na tych fotkach fatalnie, a założę się, że na żywo jest sporo lepiej. Choć brudzenie też mnie nie przekonuje. Dziwnie równomiernie opstrykany plamkami błota, z równie dziwnymi większymi kleksami na kole zapasowym, i z czystym wnętrzem. Mniej często znaczy lepiej, porównaj ten model z Twoim: http://miniaturecreationsbymatt72.blogspot.com/2012/09/ranger-m151-fav-as-seen-in-military-in.html?m=1 Nie pamiętam, czy robiłeś już jego młodszego brata, Land Rovera RSOV. Jeżeli nie, to fajnie byłoby go dodać do kolekcji i zrobić go nieco inaczej - czystszego, ale bardziej zróżnicowanego malarsko. Takie moje "ajabymy"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 Berni...ja robię słabe zdjęcia, ale mnie przebijasz . Jak poprawisz foto, to się wypowiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts