Peter_D Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 Gdyby ktoś był ciekawy co tam w środku kryje zestaw do P-40E w 1:72 od Legato (czyli jakby AZModel) to zapraszam pod link poniżej: https://www.galaxykits.com/non-fiction-kits/curtis-p-40e-warhawk-172-legato/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 Zdaje się, że to jest dokładnie to co w pudełku AZ Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 22 Marca 2020 Autor Share Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Z tego co czytałem, to AZModel na chwilę produkował dwie wersje tego modelu. Potem wszystko wróciło do Legato. Edytowane 22 Marca 2020 przez Peter_D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 A gdyby ktoś chciał go kupić, to lepiej niech głeboko to przemyśli:) Wlasnie jestem na etapie "Składania" modelu Special Hobby i dlatego napisałem, że składania bo jest tak dobrze spasowany, że dużo roboty oprócz wycinania elementów nie ma. Legato też mam i leży już na samym dnie w magazynie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 I da się nawet złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 A to co pod spodem, to nawet jeszcze bardziej da się złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 9 godzin temu, WujekAlice napisał: A to co pod spodem, to nawet jeszcze bardziej da się złożyć. A to co pod spodem to już złożone.Była nawet galeria na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 A to widocznie mnie jeszcze wtedy na forum nie było i nie dotarłem tak daleko do archiwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 5 minut temu, WujekAlice napisał: A to widocznie mnie jeszcze wtedy na forum nie było i nie dotarłem tak daleko do archiwów. Galeria jest na 5 stronie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 (edytowane) Chyba tak daleko to nie dotarłem. albo oglądałem i już zapomniałem... Ale sprawdzę. EDIT: Aaa, już pamiętam. Edytowane 27 Marca 2020 przez WujekAlice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 16 minut temu, WujekAlice napisał: Aaa już pamiętam Będzie jeszcze jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi