hampel08 Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Przedstawiam model Westland Lynx AH-7 1:48 produkcji Airfix, robiony prosto z pudła. Malowanie pędzlem na Army Air Corps z 2006, Afganistan, farby głównie Vallejo i Tamiya. Lakiery spray Vallejo. Ciężko mi było znaleźć fotki referencyjne z operacji Herrick w której brały udział te maszyny, a docelowo śmiglak ma wylądować na dioramce z ekipą quadowców również z tej akcji (również zestaw Airfix). Dlatego ten wash robiłem bardziej z wyobraźni, ale mam nadzieję że po umieszczeniu na pustynnej dioramie będzie to lepiej wyglądać A tutaj wspomniana część ekipy na quadach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Afganistan: Zdjęcia z AIRLINERS.NET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hampel08 Napisano 26 Marca 2020 Autor Share Napisano 26 Marca 2020 @thor_ dzięki! Z tego co widzę, nie ma tragedii ale powinienem dobrudzić trochę płozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolan Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Kolega ładniej maluje pędzlem niż ja aerografem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi