hampel08 Napisano 26 Marca 2020 Napisano 26 Marca 2020 Przedstawiam model Westland Lynx AH-7 1:48 produkcji Airfix, robiony prosto z pudła. Malowanie pędzlem na Army Air Corps z 2006, Afganistan, farby głównie Vallejo i Tamiya. Lakiery spray Vallejo. Ciężko mi było znaleźć fotki referencyjne z operacji Herrick w której brały udział te maszyny, a docelowo śmiglak ma wylądować na dioramce z ekipą quadowców również z tej akcji (również zestaw Airfix). Dlatego ten wash robiłem bardziej z wyobraźni, ale mam nadzieję że po umieszczeniu na pustynnej dioramie będzie to lepiej wyglądać A tutaj wspomniana część ekipy na quadach 4 Cytuj
hampel08 Napisano 26 Marca 2020 Autor Napisano 26 Marca 2020 @thor_ dzięki! Z tego co widzę, nie ma tragedii ale powinienem dobrudzić trochę płozy Cytuj
kolan Napisano 29 Marca 2020 Napisano 29 Marca 2020 Kolega ładniej maluje pędzlem niż ja aerografem.. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi