Peter_D Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Nie jestem stałym bywalcem tego działu i raczej nie zanosi się by przyrost moich prac w ciągu roku zwiększył się o 1000% więc należy się cieszyć z tego co jest Poniżej przedstawiam to co udało mi się zmalować przez ostatnie 3 wieczory. Nie da się ukryć, że zapalnikiem były prace @Marcin M., który to Dyniaq stał się inspiracją i kopniakiem by wreszcie zdmuchnąć kurz z mojego egzemplarza. Jest to wersja 1.0 ponieważ planuję jeszcze dać oczom pewien poblask, ale boję się go zaczynać by czegoś nie zepsuć koncertowo Link do inboxa znajdziecie tutaj: https://www.galaxykits.com/inbox/dyniaq-captain-65mm-spellcrow/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Kwietnia 2020 Share Napisano 4 Kwietnia 2020 Ładny. Fajnie wyszły odblaski światła. Oczy bym przyciemnił, za to wnetrze paszczy - rozjaśnił, bo pustką zieje. Dobrze wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 4 Kwietnia 2020 Share Napisano 4 Kwietnia 2020 Świetnie zmalowana figurka! Czyja to produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 4 Kwietnia 2020 Share Napisano 4 Kwietnia 2020 3 godziny temu, enten napisał: Świetnie zmalowana figurka! Czyja to produkcja? spellcrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 4 Kwietnia 2020 Share Napisano 4 Kwietnia 2020 znalazłem stronę producenta. Na stronie nie znalazłem tej figurki. https://www.spellcrow.com/szukaj.html/szukaj=dynia/opis=tak/nrkat=tak/kodprod=tak Czy to własnoręcznie zrobione popiersie? Czy są gdzieś w PL dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 4 Kwietnia 2020 Share Napisano 4 Kwietnia 2020 tutaj masz: https://www.ebay.ca/itm/SPELLCROW-Dyniaq-Bust-SCULPTURE-PIRATE-PUMPKIN-JACKOLANTERN-MINI-RPG-EFFIGY-PDT/202526789735 wiem ze battle models z wybrzeża ma czasem jakieś spellcrowy w ofercie, może ci sprowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Kwietnia 2020 Share Napisano 4 Kwietnia 2020 2 godziny temu, enten napisał: Czy to własnoręcznie zrobione popiersie? Czy są gdzieś w PL dostępne? Napisz do nich, podadzą cene w PLN i bez problemu Ci wyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 6 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2020 W dniu 4.04.2020 o 09:52, Marcin M. napisał: Ładny. Fajnie wyszły odblaski światła. Oczy bym przyciemnił, za to wnetrze paszczy - rozjaśnił, bo pustką zieje. Dobrze wyszedł. Dzięki za opinię. Paszcza wyszła czarno na zdjęciu, nawet tego nie zauważyłem. W rzeczywistości jest ciemno brązowa. Oczy, będe pracował nad tym by delikatnie to zmienić i dodać poświatę w koło oczodołów. Zobaczymy jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 6 Kwietnia 2020 Share Napisano 6 Kwietnia 2020 Mi się wydaje jednak ,że twoja praca jest ładniejsza od tej ze strony producenta.Nie ma co poprawiać jest elegancko.Poza tym zawsze coś można poprawić ale tak można w nieskończoność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 6 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2020 A to ten Dyniaq ma jakieś zdjęcia na stronie producenta? Nawet nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Kwietnia 2020 Share Napisano 6 Kwietnia 2020 Na stronie spellcrowa był surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi