primabaleron Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Kolejny mój "szmatocar" 1/12 od Italeri. Tym razem nie jest to przepak starego Protara, ale nowy zestaw. Moim zdaniem jakością różni się minimalnie na plus, ale nie jest to wielki skok naprzód. Ale chwała Włochom, że powołują do życia kolejną wyskalowaną ikonę motoryzacji. Postanowiłem zrobić wersję z polskiego Grand Prix w Lwowie w 1932. Rudolf Caracciola wygrał wtedy na tym samochodzie. LeopolisGrandPrix33-crop by Tomasz, on Flickr DSC_0551-crop by Tomasz, on Flickr DSC_0544 by Tomasz, on Flickr DSC_0547 by Tomasz, on Flickr DSC_0554 by Tomasz, on Flickr DSC_0555 by Tomasz, on Flickr DSC_0557 by Tomasz, on Flickr DSC_0568 by Tomasz, on Flickr DSC_0573 by Tomasz, on Flickr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Można prosić o więcej zdjęć silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primabaleron Napisano 8 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2020 45 minut temu, mikemc napisał: Można prosić o więcej zdjęć silnika. IMAG2232 by Tomasz, on Flickr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Lecisz z tymi wehikułami, ja od lutego nie mogę skończyć ani swojego F2003 ani popchnąć dalej budowy Fiata Mefistofele, którego też zacząłem Jak zwykle bardzo dobry model i jak zwykle bardzo dobre, nieprzesadzone brudzenie. No i duży plus za "polskie" malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Robota cudna! Czy grube szprychy zrobiłeś dla lepszej trakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Super model. Sam rozważałem zakup tego modelu. Czy cena przekłada się do jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primabaleron Napisano 8 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2020 2 godziny temu, kjp_a_man napisał: Robota cudna! Czy grube szprychy zrobiłeś dla lepszej trakcji? Hehe.... Koła są z boxu tym razem 2 godziny temu, mikemc napisał: Super model. Sam rozważałem zakup tego modelu. Czy cena przekłada się do jakości? Hmmm.... W tej skali to auta są od Tamiya w cenach podobnych lub droższe. Mogło by być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi